Test & verifikation

Fakta...
PPAP er Production Part Approval Process. PPAP sikrer med statistiske metoder, at produktions-processen er stabil og ligger inden for de specificerede tolerancer med den ønskede konfidens. Udfra resultatet af PPAP kan det forventede process-yield beregnes. Ved mindre produktionsmængder er PPAP processen normalt begrænset til kun at omfatte en FAI (First Article Inspection).
Cre8tek har en lang erfaring i at udføre Production Part Approval Process (PPAP). Vores PPAP er baseret på 6-sigma og ved hjælp af PPAP verificerer vi, at fremstillingsprocesserne i egen produktion såvel som hos underleverandører er stabile.

At sikre og verificere en stabil produktionsproces er ofte en undervurderet opgave, og mange projekter er blevet forsinket i denne specifikke fase. Cre8teks ingeniører har en bred erfaring i at arbejde med leverandører i denne kritiske fase af produktrealiseringsprocessen. Med vores beliggenhed i Shenzhen, er vi tæt på værktøjsfremstilling og komponentproducenter og sikrer høj effektivitet i PPAP processen, der gør at du kommer hurtigere på markedet med dine produkter. 

Til hurtig og effektiv verifikation og kvalificering af komponenter og produkter, kan Cre8tek tilbyde at arrangere alle slags pålidelighedstests tæt på fabrikkerne i Kina, herunder miljøtest, ISTA transport test, IP, CCC, CE, UL, ATEX og meget mere.

pdfDownload Faktablad