Historie

Cre8tek blev grundlagt af de tidligere Motorola kolleger Yilin Pei og Poul Dørup Olesen i februar 2011. Cre8tek blev skabt som en global virksomhed med datterselskaber i Danmark og Kina. Fra starten tiltrådte Frank Wang og Robin Ya Cre8tek både som medstiftere og som henholdsvis Design Manager og som Produktionschef & Quality Manager.

Cre8tek er baseret på Yilin Pei og Poul Olesen vision om at skabe den perfekte forbindelse mellem vestlig innovation og kinesiske ressourcer inden for produktudvikling og produktrealisering.

"Mange små og mellemstore virksomheder i Europa møder ofte problemer med at udnytte de dygtige design og produktionsressourcer der er til rådighed i Kina. Derfor blev det vores mission at tilgængeliggøre højt kvalificerede kinesiske ressourcer inden produktudvikling, prototyper, værktøjer og produktion til små og mellemstore europæiske virksomheder."

Efter et succesfuldt samarbejde med vores kunder i Danmark i lidt mere end to år, har vi etableret Cre8tek Deutschland GmbH i april 2013. Kontoret er beliggende i München,  hvor Carl Kramer er tiltrådt som administrerende direktør. Cre8tek Deutschland GmbH sikrer lokal tilstedeværelse for vores kunder i det centrale Europa.

Helt fra begyndelsen har vi baseret størstedelen af vores teknologiske kapacitet på vores egen stab af ingeniører, der løbende er blevet udvidet. Vores prototypefremstilling og produktionskapacitet har været baseret på kvalificerede underleverandører.

Insourcing af tekniske kompetencer og outsourcing af fremstilling er fortsat strategien hos Cre8tek. Men for at sikre, at vores ingeniører løbende udvikler deres færdigheder og hands-on erfaring har vi etableret vores egne produktionsfaciliteter i efteråret 2013. I vores egen produktion der omfatter værktøjsfremstilling, sprøjtestøbning, trykstøbning, maling og montage af færdige produkter og moduler, kan vi tilbyde vores kunder produktion af såvel mindre som størrer serier.