Nordtronic - Mads Andersen

27 august 2013.

Nordtronic - Mads Andersen
Efter at have anvendt andre producenter i Kina, har vi hos Nordtronic valgt at indgå et strategisk samarbejde med Cre8tek omkring udvikling og produktion af vores lampespot produkter.

"Hos Cre8tek der er dansk-kinesisk ejet, oplever vi, at der er fokus på Kvalitet, Fleksibilitet og Effektivitet. Dette bidrager væsentligt til at styrke vores konkurrenceevne..."

Scenar - Ulrich Burr

25 august 2014.

Scenar - Ulrich Burr
”…Jeg var selvfølgelig spændt på at se om den lovede kvalitet levede op til mine forventninger. Da de første parter ankom var jeg sikker på, at jeg havde truffet den rette beslutning… Til fremtidige udviklingsprojekter foretrækker jeg Cre8tek."

Roblon - Søren Tjønneland

05 november 2013.

Roblon - Søren Tjønneland
”Vi får prototyper leveret fra Cre8tek – færdigsamlet med elektronik og mekanik, og med de rigtige materialer og overflader. Det sparer Roblon for tid og ressourcer, da prototyperne kan bruges direkte i vores godkendelsestests og i vores tidlige markedsføring.”

Nilfisk Advance - Palle Sørensen

04 november 2013.

Som projektleder hos Nilfisk Advance A/S bruger jeg Cre8tek til levering af mekaniske prototypeemner.

Prototyperne fra Cre8tek fremstilles ved bearbejdning eller støbning i de rigtige råmaterialer og leveres efterbehandlet efter vores ønsker. Inden fremstillingen får vi altid god sparring omkring mulighederne.

Nilfisk Advance - Christian Thorup Kjærgaard

27 august 2013.

Nilfisk Advance - Christian Thorup Kjærgaard

Som teknisk projektleder hos Nilfisk Advance har jeg benyttet mig af Cre8tek’s ydelser inden for mekanikudvikling og prototypefremstilling på bla. vores VU500 projekt, som blev kørt som et globalt multisite projekt.

Ergonomic Solutions - Benny Burmester

27 august 2013.

Ergonomic Solutions - Benny Burmester
"Vi oplever en høj grad af tryghed og effektivitet i værktøjsleverancerne fra Cre8tek..."

Nilfisk Advance - Henrik Thomsen

04 november 2013.

Nilfisk Advance - Henrik Thomsen

Under udviklingen af vores ML500 produkt serie, havde jeg to af Cre8tek’s kinesiske mekanikingeniører med på mit hold.

Cre8tek’s indsats på projektet var upåklagelig – og deres ingeniører indgik i projektteamet på lige fod med vore egne 2 mekanikingeniører, og de havde et rigtigt godt kendskab til det vestlige ”mindset” omkring produktudvikling.