Ergonomic Solutions - S-Frame for iPad

11 november 2013.

Ergonomic Solutions - S-Frame for iPad

Cre8tek har leveret prototyper, DFM rådgivning og fremstilling af Ergonomic Solutions’ S-frame front cover til iPad. Da Ergonomic Solution kontaktede Cre8tek udfordrede de os med en levering af 8 prototyper i 3 varianter af S-Frame inden for 12 dage. I dag leverer Cre8tek både prototyper, værktøj, mekanikudvikling, samt fremstilling af mange andre af Ergonomic Solutions’ komponenter og moduler.

S-Frame anvendes i butikker, til udstillinger, på messer og til lignende formål. S-frames primære formål er at forhindre tyveri af iPads, der anvendes til informationsterminaler, og at låse brugergrænsefladen til en bestemt App der kører på iPad’en.

Prototyper:

Cre8tek leverede S-frame frontcover i ægte kosmetiske udseende på bare 12 dage. Dette gjorde det muligt for ES at fremvise S-frame på en vigtig udstilling før produktet blev frigivet til produktion. På den måde vinder ES tiltro og tillid til markedet før produktlancering. De endelige produkter er lavet via dybtrækning i aluminium. For at efterligne dette i prototyperne, blev prototyperne CNC bearbejdet og efterfølgende poleret, sandblæst, børstet og anodiseret.ES anodized color samples
Anodirede farveprøver af S-Frame leveret af Cre8tek.

Værktøjer til fremstilling:
Cre8tek leveret de nødvendige redskaber til fremstilling af S-frame frontcover, herunder stanseværktøj, dybtrækningsværktøjer, montering fixturer mv. 

tooli
Stanseværktøj til fremstilling af S-frame

Produktion og delmontage:

Cre8tek leverer S-frame front cover inkl. montering af pakning. Det sparer montagetid i Ergonomic Solutions’ egen montageafdeling i Danmark.

Leveringer relateret til S-Frame:

  • CNC Prototyper med ægte kosmetiske overflader.
  • DFM Analyse og optimering af Design.
  • Værktøjer til dybtrækning og standsning.
  • Fremstilling og delmonteret med pakning.
  • Sourcing & Supply Chain Management.